Bend za vjenčanja

UPOZNAJTE NAS

TKO SMO MI

upoznajte nas

Tamburaši Legende je profesionalni glazbeni sastav koji svoje djelovanje započinje 2009. godine. Sastav čine šestorica mladih i zabavnih glazbenika koji na kreativan način spajaju moderan i tradicionalan zvuk te svoju ljubav prema glazbi usmjeravaju u rad sastava. Iza sebe imamo više od tisuću raznih nastupa i preko stotinu odsviranih svadbenih svečanosti. Iskustvo prikupljeno tijekom niza godina sviranja i uveseljavanja gostiju po vjenčanjima, eventima, maturalnim večerama i raznim proslavama garantira da nam se možete obratiti s potpunim povjerenjem. Popis mjesta gdje smo svirali možete pronaći pod sekcijom Reference.

Harmonika, bubnjevi i bas gitara su uz tamburaške instrumente sastavni dio benda što nam daje mogućnost izvođenja raznovrsnog repertoara. Tako se na našem repertoaru od preko 1000 pjesama nalaze pop-rock zabavne pjesme, stariji i noviji narodnjaci, tamburaške pjesme,  hercegovački hitovi, zagorske popevke, bosanska kola, dalmatinske pisme i još mnogo toga. Posjedujemo bežićnu opremu što znači da smo mobilni i možemo se spustiti sa pozornice, ako Vi tako želite. Uz vrhunsku razglasnu i lightshow opremu, širok repertoar, mladost i iskustvo odličan provod na Vašem događaju neće izostati. Pogledajte pjesme za svadbu koje imamo u našem repertoaru.

Marko Mikulić
Marko Mikulićbas / bas gitara / vokal
Matija Kralj
Matija Kraljbasprim tambura
Daniel Pustički
Daniel Pustičkiharmonika / vokal
Marko Odorjan
Marko Odorjantambura / vokal
Kristijan Ištvanić
Kristijan Ištvanićbasprim tambura / vokal
Ivan Nebojan
Ivan Nebojanbubnjevi

Zašto odabrati nas?

Kada je u pitanju odabir benda za vaše vjenčanje, ne prihvaćajte ništa manje od najboljeg. Naš bend za vjenčanja kombinira strast prema glazbi s profesionalnošću i iskustvom, donoseći vam izvanrednu izvedbu koja će oduševiti vas i vaše goste.

Naš repertoar obuhvaća širok spektar glazbenih žanrova kako bismo osigurali da vaša svadba bude istinsko glazbeno putovanje. Od zabavnih ritmova do tradicionalnih i narodnih pjesama, imamo nešto za svaki ukus i svaku priliku.

Dopustite nam da budemo dio vašeg posebnog dana i da stvorimo glazbeno iskustvo koje ćete pamtiti cijeli život. Kontaktirajte nas danas kako biste rezervirali naš bend za vaše vjenčanje i osigurali da vaša proslava bude nezaboravna.

ŽELIŠ NAS ANGAŽIRATI?

javi nam se

KONTAKTIRAJ

ŽELIŠ NAS ANGAŽIRATI?

javi nam se

KONTAKT