Bend za svadbe

SVE INFORMACIJE ZA BUDUĆE MLADENCE

DRAGI MLADENCI

stvorimo trenutke zajedno

Kao budući mladenci, Vi i Vaš životni odabranik/ca na Vašem najvažnijem danu u životu od nas dobivate visoki stupanj profesionalnosti i atmosferu zbog koje će plesni podij uvijek biti pun. Prema Vašim željama vodimo svadbeni protokol i izvodimo glazbu koju želite, uz mogućnost posebne želje za prvi ples u vašem zajedničkom životu.

Znaju nas pitati sviraju li tamburaši svadbe? Vjerujemo da svakom odsviranom svadbom uspijemo pozitivno odgovoriti na to pitanje. Kako to izgleda i zvuči kad Legende sviraju svadbu pogledajte u galeriji slika i videozapisima. Također, što mladenci kažu o nama pogledajte pod sekcijom reference. Ujedno im se ovim putem od srca zahvljajujemo na ukazanom povjerenju i ostavljenim komentarima.

NAŠE RECENZIJE

Dečki hvala vam na odličnoj atmosferi te na odlično pogođenim pjesmama. Zabava uz vas je bila odlična i hvala vam na tome.

Nikola Petrić, Izvor: Facebook
Sam naziv vas opisuje dečki su stvarno legende..Od početka do kraja su držali atmosferu, svirali neumorno duge setove s najkraćim pauzama ikad. Gosti su oduševljeni i imaju samo riječi hvale, čak nas pitaju gdje smo vas našli , od onih najstarijih do najmlađih. Plesni podij je od početka do kraja bio pun. Osim toga sve izvedbe pjesama su odrađene profesionalno. Dečki su toliko simpa, jednostavni, dobri te je komunikacija s njima prije i dogovor vrlo jednostavan.
Veliko hvala od što ste uljepšali naš dan, bilo nam je nezaboravno!
Vaši Stjepan i Martina!
Martina Krznar, Izvor: Facebook
Apsolutne preporuke svima koji traže izvrsne tamburaše, s Legendama sigurno nećete pogriješiti!
Dečki su nam svirali na svadbi i bilo je fantastično! Od početka do kraja su držali atmosferu na nivou, svirali duge setove s kratkim pauzama (svaka čast!), nasmijavali nas, rasplesali i dirnuli svojim izvedbama. Gosti su oduševljeni, a mislim da izjave poput “najbolji mužikaši ikad” i “di ste ih uspjeli naći” govore dovoljno.
Dečki, hvala od , bilo nam je sjajno!
Lana Pepelko Topljak, Izvor: Facebook

Odličan band, držali atmosferu cijelu večer! Sve preporuke

Marija Ćosić, Izvor: Facebook

Sve preporuke!! Momci su odlični,izvan svih očekivanja. Hvala Vam i naklon do poda

Petra Miletić, Izvor: Facebook

znam da je prošlo je već više od mjesec dana od našeg dana al moglo bi se reći da su se tek malo dojmovi slegli Legende su stvarno legende,imamo samo preporuke za njih. Posebno smo oduševljeni izvedbom našeg prvog plesa koji su dečki profesionalno izveli i ono najbitnije, pristupačni su i baš dragi!

Lucija Plašić, Izvor: Facebook
Legende, opravdavate ime punim značenjem!
Svaka čast na svirci, pogodili ste repertoar za sve.
Dobili smo i više od očekivanog!
Svatko je rekao samo riječi hvale! Od � hvala na predivnoj atmosferi!
Monika Jakopec Burazer, Izvor: Facebook
Legende..stvarno to i jeste i opravdano nosite takvo ime.
Odlicna ste ekipa, znate napraviti toop atmosferu, repertoar vam je odlican i nema tko se nebi zabavio uz vas htio ne htio!
Svi uzvanici su bili odusevljeni kao i mi. Hvala sto ste uljepsali nas poseban dan!
Imate sve preporuke od nas
Stephani & Denis
Stefani Holinka, Izvor: Facebook

ŽELIŠ NAS ANGAŽIRATI?

javi nam se

KONTAKTIRAJ

ŽELIŠ NAS ANGAŽIRATI?

javi nam se

KONTAKT