KUTAK ZA MLADENCE

SVE INFORMACIJE ZA BUDUĆE MLADENCE

DRAGI MLADENCI

stvorimo trenutke zajedno

Kao budući mladenci, Vi i Vaš životni odabranik/ca na Vašem najvažnijem danu u životu od nas dobivate visoki stupanj profesionalnosti i atmosferu zbog koje će plesni podij uvijek biti pun. Prema Vašim željama vodimo svadbeni protokol i izvodimo glazbu koju želite, uz mogućnost posebne želje za prvi ples u vašem zajedničkom životu.

Znaju nas pitati sviraju li tamburaši svadbe? Vjerujemo da svakom odsviranom svadbom uspijemo pozitivno odgovoriti na to pitanje. Kako to izgleda i zvuči kad Legende sviraju svadbu pogledajte u galeriji slika i videozapisima. Također, što mladenci kažu o nama pogledajte pod sekcijom reference. Ujedno im se ovim putem od srca zahvljajujemo na ukazanom povjerenju i ostavljenim komentarima.

NAŠE RECENZIJE

[fbrev page_name=”Tamburaši Legende” page_id=”267904809952336″ page_access_token=”EAAVVPjFKgSEBAIbIzfUtGlPZCoOoSL9FLvoyifq0UZC2X3xIndblQ13xZAzaSLJ9jvx9r3QHgZBm1vtrZBzlCauGZBDYRB872Yqo1h1X2bEbWKjZA4jtpYh2ZAbbEU0MPuI29UfZBhy8Bo5GH2IaHeX7UWhdDjpri1lrsp90ZBiIxHA2FRylzOytSEfGMmZBPZBVo6QZD” pagination=”7″ text_size=”500″ dark_theme=true lazy_load_img=true show_success_api=true open_link=true nofollow_link=true api_ratings_limit=”500″]

ŽELIŠ NAS ANGAŽIRATI?

javi nam se

KONTAKTIRAJ

ŽELIŠ NAS ANGAŽIRATI?

javi nam se

KONTAKT